Om Restaurant City Kroen
– i hjertet af fantastiske København


Den 1. januar 2008 slog Restaurant City Kroen dørene op i nyistandsat lokale.  Vi har bestræbt os på at indrette en hyggelig restaurant med et moderne "Kro image".  Vi lægger vægt på, at du får en god oplevelse hos os, hvad enten du besøger os som privat person eller i forbindelse med et forretnings -arrangement.

Vi arbejder ud fra devisen om, at god dansk mad, cafe retter, saftige steaks og drikkevarer til rimelige priser, er noget der tiltaler alle. Vi lægger vægt på gode råvarer og vore menuer anrettes i portioner der mætter. 

City Kroen byder på mange muligheder - en frokost eller middag til arrangementer på op til 80 spisende gæster. Vi har lagt os i selen for at kunne skabe et univers af oplevelser og arrangerer virksomheds fester, "gå-hjem-møder", events og meget mere. Vore kunder bestemmer og vi arrangerer. F.eks en casino-aften eller temafest med middag ogunderholdning.

Vi gør det nemt at spise og feste hos os fordi vi f.eks. kan tilbyde fast pris på: "soft fri bar", hvor gæsterne frit kan vælge mellem husets vin, fadøl, champagne, juice og vand aftenen igennem.  Hos os sætter GÆSTERNE rammerne og vi fylder dem ud.

Vi glæder os til at byde velkommen til oplevelser, rigtig god mad og drikke..

De bedste hilsner
Fra os alle på Restaurant City Kroen